Ontdek je talent

Atheneum

Atheneum
Didasco
Basisschool
Dol-Fijn

maak kennis | schoolleven | schoolteam | talent koesteren | praktisch | studieaanbod | contact

Makkelijk met De Lijn

Zowel onze hoofdschool als de Didasco-vestiging zijn makkelijk bereikbaar met de bussen van de Lijn. Deze routeplanner toont je hoe je het makkelijkst onze school bereikt met het openbaar vervoer. Geef je vertrekplaats in.

Veilig met de fiets

Natuurlijk kan je per fiets naar school komen. Aan drukke oversteekplaatsen staan gemachtigde opzichters - ook aan de oversteekplaats voor onze school. Wie veilig naar school fietst en tijdens de donkere maanden in fluo naar school komt, kan regelmatig een prijs winnen in onze fluo-actie.
 

GO! Malle

Atheneum Malle
Herentalsebaan 56
2390 Malle

(03)312.39.11
info@gomalle.net
 

Didasco
Begonialaan 1
2390 Malle

Parkeren aan onze school

Parkeren langsheen de straat is niet toegestaan. De school beschikt wel over een ruime parking aan de sporthal, die vlak achter de school gelegen is. Op de Herentalsebaan volgt u gewoon de pijlen richting "Sporthal".
 

Inschrijvingen

Inschrijven kan elke schooldag tussen 8.00 u en 17.00 u (op woensdag tot 12.00 u). Je belt de school best even om hiervoor een afspraak te maken.

Tijdens de zomervakantie zijn wij eveneens open voor inschrijvingen gedurende de eerste week van juli en de laatste twee weken van augustus. U kan dan elke weekdag bij ons terecht van 10.00 tot 16.00 u.

GO! Malle
Herentalsebaan 56
2390 Malle
Tel. 03 312 39 11
info@gomalle.net