Ontdek je talent

Atheneum
Didasco
Basisschool
Dol-Fijn

maak kennis | schoolleven | schoolteam | talent koesteren | praktisch | studieaanbod | contact

Door de coronacrisis zijn we gedwongen de inschrijving van nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2020-2021 digitaal te organiseren. U kunt uw zoon of dochter digitaal inschrijven voor het eerste leerjaar door hier te klikken.

We contacteren u zo spoedig mogelijk voor een intakegesprek met directie en leerlingbegeleiding.

 

Leerlingen die reeds bij ons school lopen, blijven automatisch ingeschreven.

 

Leerlingen die wensen in te schrijven voor het 2de tot het 7de jaar kunnen hier het aanmeldingsformuliertje invullen. Wij zullen je zo snel mogelijk contacteren om je inschrijving definitief te maken.

Voor verdere inlichtingen kan u tussen 8.30 uur en 15.30 uur contact opnemen met het schoolsecretariaat op het nummer 03/312 39 11.

 

Veilig met de fiets

Natuurlijk kan je per fiets naar school komen. Aan drukke oversteekplaatsen staan gemachtigde opzichters - ook aan de oversteekplaats voor onze school. Wie veilig naar school fietst en tijdens de donkere maanden in fluo naar school komt, kan regelmatig een prijs winnen in onze fluo-actie.
 

Parkeren aan onze school

Parkeren langsheen de straat is niet toegestaan. De school beschikt wel over een ruime parking aan de sporthal, die vlak achter de school gelegen is. Op de Herentalsebaan volgt u gewoon de pijlen richting "Sporthal".
 

GO! Malle

Atheneum Malle
Herentalsebaan 56
2390 Malle

(03)312.39.11
info@gomalle.net
 

Didasco
Begonialaan 1
2390 Malle

Makkelijk met De Lijn

Zowel onze hoofdschool als de Didasco-vestiging zijn makkelijk bereikbaar met de bussen van de Lijn. Deze routeplanner toont je hoe je het makkelijkst onze school bereikt met het openbaar vervoer. Geef je vertrekplaats in.
 

 

Meer info over de diensten van de Lijn en kostprijzen van tickets en abonnementen vind je op het ouderplatform van De Lijn:

 

>> Naar het ouderplatform van De Lijn <<

GO! Malle
Herentalsebaan 56
2390 Malle
Tel. 03 312 39 11
info@gomalle.net